Blog

Sonoritzem, il.luminem i organitzem les teves festes.

Disco mòbils

novembre 27, 2016 - Disco mòbils

Som especialistes en les disco mòbils per a tot tipus de festes i esdeveniments ja siguin d’empresa, esportius, escolars o festes privades. Tenim la disco mòbil, que millor s´adapta a les teves necessitats.   Treballem amb primeres marques professionals!!  

Llegir Més

So i espectacles per bars i restaurants

març 12, 2015 - Animació, Decoració personalitzada, Disco mòbils, Sonorització

Tens un bar, un restaurant o ets gerent d´un hotel i vols donar un toc personal al teu negoci? Vols que els teus clients gaudeixin d´un bon espectacle? d´un bon concert de petit format? o envoltar el teu local amb la millor màgia?

Llegir Més

Animació infantil

febrer 19, 2015 - Animació

La millor opció pels mes petits de la casa!! Pack Arc de Sant Martí: Una hora d´animació. Animador disfressat del que vulguis. Maquillatge fantasia. Globoflèxia. Balls. Reserca del tresor pirata. Regal sorpresa. Jocs. Llibre màgic. Equip de so bàsic. Pack Bosc Màgic: Una Hora i…

Llegir Més

Mags

febrer 19, 2015 - Animació

El nou show de Selvin, ideal per els millors sopars d’empresa, amb màgia, ventrilòquia, diversió, espectacle i una gran sorpresa final, en la qual un cavaller es transformarà en un ninot cantant.

Llegir Més

Decoració personalitzada

febrer 18, 2015 - Decoració personalitzada

Donem un toc de màgia a la sala o el jardí on facis la festa, decoració 100% personalitzada. No tenim limits per la decoració!! Et posem alguns exemples:

Llegir Més

Concerts i sonoritzacions

febrer 17, 2015 - Sonorització

Et proporcionem un ampli ventall de músics, i la infraestructura de so i il.luminació per oferir un concert de petit o mitja format.  

Llegir Més

Rues Cavalcades i cercaviles

febrer 16, 2015 - Decoració personalitzada, il.luminació, Sonorització

Sonoritzem, il.luminem i decorem tot tipus de Rues, Cavalcades i Cercaviles, oferim un ampli ventall de material per sonoritzar i il.luminar la teva carrossa, ens adaptem al teu pressupost.      

Llegir Més