Blog

Sonoritzem, il.luminem i organitzem les teves festes.

Mags

febrer 19, 2015 - Animació -

El nou show de Selvin, ideal per els millors sopars d’empresa, amb màgia, ventrilòquia, diversió, espectacle i una gran sorpresa final, en la qual un cavaller es transformarà en un ninot cantant.

Màgia original, potents efectes de mentalisme i una espectadora convertida en maga, realitzarà un espectacular joc.
“La serp màgica” una original creació de Selvin.

Il·lusions màgiques originals, creades pel propi Selvin, algunes presentades amb gran èxit al Congrés Màgic Internacional de les Vegas – Gener 2001- davant els mags més importants dels Estats Units, o l’original i divertidíssim:

“Que música escolta?”, En el que a un espectador, se li practica una neteja d’oïdes “cirurgià-traumàtica” perquè pugui escoltar música, (normalment sense conseqüències irreparables), o:

“El joc més ràpid del món” etc. etc.

Màgia de participació, diferent, divertida, única, captivadora. Rialles amb els espectadors, MAI contra els espectadors. Gags. Màgia còmica feta “molt seriosament”. Màgia seriosa feta “molt divertida”. Pur entreteniment. Un xou provat i comprovat davant tot tipus de públic nacional i internacional (Es presenta també en Francès i Anglès).
No es perdi aquest espectacle “Imagicnativo” i “Magicstral”.

 

 


 

(null)-5

Gaudeix de la millor màgia de Prop:

Hi viuràs la màgia a escassos centímetres de tu. És una molt bona manera de rebre els teus convidats en el teu casament, si vols presentar un producte per a la teva empresa, fer que el teu restaurant, cocteleria, discoteca … gaudeixi d´una manera diferent …

Màgia Infantil:

Aquest espectacle està pensat per als més petits, seran els protagonistes de l’espectacle. Molt aconsellable per a comunions i festes d’aniversari ja que tots els nens tindran sorpreses i el nen o nena de la comunió o aniversari serà homenatjat amb un regal especial. IMPORTANT: Aquest espectacle és per a tots els públics i als adults els encanta presenciar l’esdeveniment.

Màgia de Saló:

Estàs pensant en fer una festa diferent i no saps que fer? Aquesta és la millor opció! L’il·lusionista es desplaça on vulguis celebrar la teva festa ja sigui en una casa particular, un restaurant, local … dóna igual. Nosaltres ho preparem tot perquè quan comenci la festa hi hagi molta màgia participativa, molta rialla i mai oblidis aquest dia tan especial.

Màgia d’escena:

Pujat a l’escenari el nostre il·lusionista farà que des del teu seient vegis i sentis coses increïbles, tornaràs a creure, sentiràs en primera persona que la màgia existeix i per a això el Il·lusionista Gabi estarà disposat a treure’t a escena perquè passis una estona inoblidable, divertida i que recordaràs per sempre.

Si t´agrada comparteix:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email

Sonoritzem, il.luminem i organitzem les teves festes privades.

0 Comments

Leave a Reply

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.